Alpine allibera la bèstia per al Pikes Peak 2023

L’Alpine A110 Pikes Peak ja és aquí. La firma francesa ha donat a conèixer les primeres imatges reals de la seva muntura, que s’enfrontarà a la famosa muntanya nord-americana el 25 de juny, a Colorado.

Vestit amb la seva decoració final, l’A110 Pikes Peak es revela finalment a la llum del dia, abans de volar als Estats Units aquest dilluns.

Dissenyat i construït als tallers Signatech, el cotxe va completar les seves primeres voltes a Lurcy-Lévis (Allier) a finals d’abril, abans de realitzar dos dies de proves al Col de la Chaudière (Drôme) i després a Val Thorens (Savoia) al maig. Tot i la neu que va caure a les altes cotes alpines dissabte passat, l’A110 Pikes Peak va donar bones impressions, sota la supervisió del director tècnic Lionel Chevalier.

Alpine_A110_Pikes_Peak_

Per completar els 19,93 quilòmetres de pujada i els 156 revolts de la mítica pujada, l’Alpine A110 Pikes Peak –dissenyat a partir de l’A110 GT4 Evo– s’ha alleugerit fins a 950 quilograms i la potència del motor 4 cilindres de 1,8 litres treurà 500 cavalls. Conduït per Raphaël Astier, guanyador de la Copa FIA R-GT 2022 amb l’A110 Rally i quatre vegades a l’inici de l’esdeveniment nord-americà, l’Alpine A110 Pikes Peak s’hauria d’inscriure a la categoria Time Attack 1, subjecte a aprovació.

«Pikes Peak és un esdeveniment d’automobilisme imperdible. Tots ens vam nodrir de les imatges icòniques d’aquesta ascensió i aquest somni s’ha fet camí naturalment dins dels nostres equips. (…) Volem registrar el nom d’Alpine en aquest esdeveniment»

Philippe Sinault, CEO de Signatech.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments