Ogier i Sordo se’n van de Safari

Sébastien Ogier (Toyota) va camí de superar la xifra de ral·lis que es va proposar a principis d’any.

Mentre es prepara per participar al ral·li de Sardenya (de l’1 al 4 de juny), el vuit vegades campió del món del WRC també es compromet a Naivasha per a la 7a prova de la temporada (del 21 al 25 de juny), la 5a del francès aquest 2023 que fins ara només ha fallat a Suècia i Portugal.

Aquesta serà la tercera participació d’Ogier en aquest esdeveniment, on va guanyar el 2021 abans de quedar 4t l’any passat.

Mentre que Sébastien representarà a Toyota amb Elfyn Evans i Kalle Rovanperä, Hyundai i M-Sport seran presents amb la seva plantilla habitual. Dani Sordo ha estat escollit per conduir el 3r i20 Rally1 Hybrid i el grec Jourdan Serderidis serà amb el trcer Puma.

Després de Portugal i Sardenya, Dani Sordo serà a la sortida d’un tercer ral·li consecutiu amb Hyundai. L’equip coreà tornarà a confiar en el seu tercer pilot per a l’única trobada africana del calendari, el Safari Rally a Kènia (del 22 al 25 de juny). Una decisió lògica i esperada, després de la bona actuació durant el Ral·li de Portugal amb el seu 2n lloc.

Una elecció que també permet més temps a Hyundai per trobar un substitut de Craig Breen. L’equip dirigit per Cyril Abiteboul prefereix confiar en l’experiència de Dani Sordo en les properes rondes de terra, abans de prendre una decisió per als ral·lis d’asfalt.

Com era d’esperar, la categoria WRC2 no serà tan abundant com de costum, però Kajetan Kajetanowicz, Grégoire Munster i Oliver Solberg buscaran punts durant un ral·li que oferirà 356,98 km cronometrats dividits en 19 cronometrades.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments