33 inscrits per al Safari 2023

La presència de Sébastien Ogier al proper Safari, del 22 al 25 de juny s’ha confirmat a través de la llista oficial d’inscrits.

El vuit vegades campió del món francès formarà part dels 10 Rally1 a l’Àfrica, amb en particular la presència de Dani Sordo a la 3a Hyundai, així com el retorn de Jourdain Serderidis a l’M-Sport Ford privat. Takamoto Katsuta estarà present a bord del 4t Toyota, però no podrà sumar punts per al seu equip.

A diferència de Portugal, la llista d’inscrits és de només 33 tripulacions que hi haurà a la regió de Naivasha. En un dels ral·lis més difícils del calendari, amb el famós «fesh-fesh», aquesta sorra tova i molt complicada a les pistes del desert de Kènia, també hi seran presents 14 Rally2 (inclosos 11 per al campionat WRC2). Oliver Solberg participarà al Safari però no s’ha registrat per punts a l’Àfrica, a diferència de Kajetan Kajetanowicz i Grégoire Munster.

Finalment, la llista serà completat per 5 WRC3 i quatre competidors nacionals. El Safari oferirà 356,98 quilòmetres cronometrats dividits en 19 especials.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments