Ogier es suma al crit d’auxili per al WRC

Sébastien Ogier, guanyador de vuit campionats mundials, ha expressat la necessitat de canviar i revisar el Campionat Mundial de Ral·lis

Els comentaris del pilot francés són una resposta a les crítiques del seu rival, Thierry Neuville, que va demanar accions concretes abans del Ral·li de Portugal del mes passat. En una entrevista a DirtFish, Ogier va afirmar:

«Hi ha moltes coses en les nostres normes que no tenen gaire sentit».

Ogier

El pilot francès assenyala que cada cop més persones coincideixen en la necessitat d’una revisió profunda de tot el WRC, ja que tot està en declivi. Segons Ogier, la falta d’interès pel WRC és evident, i ell mateix fa temps que ha triat la família per sobre del ral·li. A més, el títol en aquest esport ja no té tanta importància per a ell. Hi ha diversos motius per a aquesta situació, tal com assenyala Ogier.

La FIA ha obert canals de conversa amb els pilots. Petter Solberg, vicepresident de la Comissió de Pilots de la FIA, va mantenir una reunió amb els equips abans del Ral·li d’Itàlia dilluns passat on Ogier hi va ser present.

«Cal fer alguna cosa per millorar-lo. El potencial hi és. Hi ha molts aficionats que estimen aquest esport, però hi ha diversos aspectes que deceben la gent. Per ser honest, ara passem els caps de setmana anant als comissaris per raons absurdes quan s’hauria de prestar molta atenció a qüestions importants».

Ogier

La seva opinió se suma a les crítiques de Thierry Neuville i ha conduït a la FIA a obrir un diàleg amb els pilots per abordar aquests problemes. Tot i els reptes actuals, Ogier manté l’esperança i creu fermament en el potencial que encara existeix al WRC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments