Quintana guanya a León i Vidales és colíder del CERT 2023

El vigent campió del CERT, Juan Carlos Quintana, va segellar el seu segon triomf a nivell nacional en el III Rallye Reino de León

Quintana es va imposar juntament amb Javier Martínez i el seu Škoda Fabia Rally2 Evo, després d’una intensa lluita amb Joan Vinyes i Jordi Mercader fins a l’última cronometrada.

El III Rallye Reino de León va ser un enfrontament entre la parella formada per Juan Carlos Quintana i Javier Martínez i la formada per Joan Vinyes i Jordi Mercader. Aquest duet va mantenir la tensió fins a l’última especial, donant un bon espectacle als aficionats.

Els membres de l’estructura de R Technology van demostrar la seva adaptació al nou Hyundai i20 Rally2 en les dues primeres seccions del ral·li. La mítica parella andorrana catalana va aconseguir pujar al podi per primera vegada aquesta temporada.

Videales Hereu skoda fabia r5 león
RFEdA

Acostumats al bon ritme al català de ral·lis, de Xavi Vidales i Jordi Hereu va completar el podi d’aquesta prova. L’equip va repetir el mateix resultat que van aconseguir al 10 Rallye da Auga, empatant en el lideratge de la CERT juntament amb Daniel Alonso i Pablo Sánchez. Alonso i Sánchez van acabar quarts en aquesta tercera cita, al volant del Citroën C3 Rally2 de Past-Racing.

L’any passat, Oriol Gómez va triomfar a León i aquest any anava camí de repetir actuació liderant la primera etapa del ral·li. Acompanyat pel seu nou copilot, Andrés Blanco, semblava que Gómez podria repetir el seu èxit. Malauradament, una ròtula trencada va obligar els representants de l’escuderia Gamace Competició a abandonar la competició l’endemà al matí.

Membrado Muñoz Ford fiesta rally3 leon
RFEdA

Triomf també de Gil Membrado i Manel Muñoz entre els dos rodes motriu. La parella catalana no deix de créixer en cada aparició que tenen en el campionat demostrant un gran aprenentatge.

Segon triomf de Cornet i Noguer a la Clio

Ramón Cornet i Daniel Noguer continuen dominant el Clio Trophy Spain Terra, aconseguint el seu segon triomf consecutiu en aquesta nova categoria protagonitzada pels Renault Clio Rally5. Els catalans demostren la seva superioritat i són seriosos aspirants al campionat amb aquest segon triomf.

RFEdA

Mala sort per la pilot de Mollerusa, Ares Lahoz, que va patir una bolcada en el tercer tram de la prova veient-se obligada a abandonar.

Després de dues curses Cornet i Noguer son primers amb 20 punts d’avantatge amb els segons classificats, Miguel García i Osel Román. La propera cursa de la Clio serà el 8 i 9 de setembre sobre asfalt, per la disputa del Rallye Princesa de Asturias.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments