Latvala treu pit després d’un altre viatge de somni a l’Àfrica

Jari-Matti Latvala, director de l’equip guanyador del Safari, Toyota Gazoo Racing WRT, continua amb el pit ple i un somriure brillant, mentre les coses continuen anant sobre rodes a tots els nivells del seu equip:

«Quan també vam aconseguir aquest 1-2-3-4 l’any passat, vaig pensar que trigaria dècades a aconseguir-ho, però només ha passat un any després. Així que el que puc dir és que tenim un equip excel·lent, un cotxe fiable i fort i després tenim els pilots que tenen la paciència per conduir de manera intel·ligent en aquesta cursa, que és una combinació de conducció ràpida però també de frenar en zones difícils i entendre la història d’aquesta raça, i qui, amb la filosofia adequada, va aconseguir aquest resultat. He de donar les gràcies a tothom”.

Latvala

El cert és que van arribar a Kènia després d’un Sardenya molt complicat :

“A Sardenya les condicions eren difícils i no era normal tenir tantes zones d’aigua i, sí, hi havia coses que calia millorar. Però, per descomptat, crec que les condicions eren una mica extremes, vam aprendre com ens havíem d’aproximar per arribar a Kènia i com ens hem d’apropar als passos d’aigua i crec que aquest era l’únic problema que teníem a Sardenya, així que sabíem que el cotxe era fort i ho vam mostrar aquí”.

Latvala

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments