Es suspèn el Ral·li La Selva de Terra Vidreres – Maçanet de la Selva 2023

A poques hores de l’inici del Ral·li La Selva de Terra Vidreres – Maçanet de la Selva 2023, l’organització ha anunciat la cancel·lació l’esdeveniment després de rebre la resolució desfavorable per la realització de la mateixa.

En el comunicat presentat per Peu a Baix, organitzador de la cursa, assenyala que el motiu de la cancel·lació del ral·li és degut, primerament, a incerteses administratives que, posteriorment, es convertirien en una resolució desfavorable per part dels organismes competents per la celebració de la prova.

Peu a baix Motorsport Club Girona comunica que després de la incertesa davant diversos temes administratius amb els organismes competents de la Generalitat de Catalunya, avui divendres 29 de setembre del 2023 a les 14:30 h, Peu a baix Motorsport Club Girona, ha rebut la resolució desfavorable definitiva per a dur a terme la celebració del 14è Ral·li la Selva de terra Vidreres-Maçanet de la Selva.

Peu a Baix

El president de l’entitat, Joan De Las Heras, i firmant del comunicat, lamenta la situació:

Peu a baix Motorsport, lamenta profundament els inconvenients que aquest fet pugui ocasionar als col·laboradors, aficionats, pilots i equip. Des de l’escuderia organitzadora es valorarà la possibilitat de buscar una nova data per a la seva celebració.

Peu a Baix

La Federació Catalana d’Automobilisme reacciona

La FCA ha emès també un comunicat explicant el seu punt de vista de la situació viscuda, assenyalant que van intentar revertir la situació un cop es van assabentar dels problemes que hi havien.

Des del moment que la FCA ha tingut coneixement de la desestimació ha mediat amb l’Administració corresponent (Servei Català de Trànsit) per revertir la situació, però aquesta vegada no ha sigut possible degut als reiterats incompliments de terminis i documentació que segons el SCT ha incorregut l’Organitzador.

FCA

Tot i l’intent de salvar la prova, la manca de documentació i els incompliments del terminis per part de l’organitzador, segons fons de la FCA, ha fet impossible conservar la prova dins de les dates fixades. La negativa final per part del Servei Català de Trànsit per la manca dels citats tràmits i procediments ha fet desestimar la celebració de la mateixa.

L’Administració va fer uns requeriments a l’Organitzador de la prova 14è Ral·li La Selva de terra Vidreres– Maçanet de la Selva, advertint-lo i requerint-lo per manca de documentació i incompliments de terminis. A dia d’avui aquest tema no s’ha solucionat i el Servei Català de Trànsit ha desestimat la petició feta per Peu a Baix Motorsport Club Girona per la celebració de la prova

FCA

La prova gironina es suma al Ral·li de Terra Conca de Barberà – Ral·li del Trepat com a segona prova programada per aquest any 2023 i que acaba per no disputar-se. Una situació que empitjora més la crítica salut en que es troba el campionat de Catalunya de ral·lis de terra.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments