Mauro i Sanjuán s’emporten el Ral·li de Tàrrega i ja tenen el seu pòquer de triomfs aquest 2023

Van dominar la cita de forma clara al volant de l’Skoda Fabia Rally2 de l’equip Mapo Motorsport, mentre que Pere Rovira i Marc Que van aconseguir una gran actuació arribant al podi amb el modest Ford Focus

La prova, organitzada per l’Escuderia Tàrrega, va gaudir d’un temps gairebé primaveral amb una llista d’inscrits formada per 31 equips. L’itinerari estava format per dos trams a triple passada, Montalbà i Cunill, que entre els dos sumaven un total de 66,6 quilòmetres cronometrats de recorregut.

La lluita per la victòria no va existir ja que Mauro – Sanjuán van imposar un ritme inassolible per als seus rivals. Tram rere tram van anar acumulant segons d’avantatge amb els seus perseguidors, que es van endinsar en una lluita pel segon lloc. Lluita que va durar cinc trams, ja que durant la tercera passada pel tram de Montalbà Joan Casals i Brigitte Saurí al volant del Mini JCW es sortien de pista quan intentaven retallar distàncies amb Marc Comas i Paula Carvalho i el seu Skoda Fabia R5.

Tàrrega_2023_Comas_Carvalho_Skoda_Fabia_R5
Nacho Mateo

Un cop sentenciada la segona posició l’últim esglaó del podi tenia un propietari clar, Xindri i Bianca. Però el destí i la mecànica del Peugeot 206 no ho van voler així. Una fallada tècnica deixaven el tercer lloc en mans d’un espectacular Pere Rovira i Marc Que amb el Ford Focus de la challenge Rallycracks. El mollerussenc es va demostrar intractable en uns camins que es coneix molt bé i al volant d’un cotxe que l’ha fet volar aquest final de temporada.

Rovira i Que es van emportar també el triomf de la challenge amb un ple d’escratx, deixant a un també rapidíssim Dani Muntadas i Marta Ylla en segon lloc a més de 40 segons. Amb aquesta gran actuació i el resultat de Miquel Pons i Carles Planell que acabaven en última posició de la challenge, Rovira i Que encara tenen opcions de títol a Vidreres.

Tàrrega_2023_Pere_Rovira_Marc_que
Nacho Mateo

Un altra gran actuació va ser la de la parella formada per Xavi Ros i Mireia Bartés amb el Peugeot 206 XS que acabaven en una molt bona quarta plaça i s’alçaven guanyadors en l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior. Segona posició per Jordi San Andrés i Carlos Cabrero amb el petit (Peugeot 106 S16).

La propera cursa del campionat de Catalunya de ral·lis serà a Manresa sobre l’asfalt del mític 2000 Viratges que es disputarà el 24 i 25 de novembre.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

2 COMENTARIOS

Subscriu-te
Notificació de

2 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
MotorEsport.cat
8 Mesos fa

Aneu Massa Tibats al·leluia germans, al·leluia