Mauro – Sanjuán s’emporten el 2000 Viratges i el Campionat de Catalunya 2023

La prova es veia retallada en tres trams degut un accident mortal produït a la C37 completament aliè al ral·li però que afectava a la circulació de la zona

Tot i ser una edició complicada a nivell organitzatiu per problemes extraesportius, els quals van portar a l’anul·lació de tres trams del primer bucle de la tarda, la gent del Biela Club Manresa va tornar a organitzar una exigent edició del 2000 Viratges.

La prova comptava amb una llista d’inscrits copiosa i amb un gran nivell entre pilots i maquinària, però quedava ràpidament reduïda a una lluita entre Mauro – Sanjuán i Domènech – Cercadillo.

Francesc Rodríguez

Els de Porsche eren els primers en colpejar primer a Vilaredes però els d’Skoda es ficaven líders marcant els millors temps a Castelladral i Galera. Situació que es repetia en el segon bucle i que feia que Orriols – Moreno s’apropessin en la lluita pel segon lloc.

Per la tarda arribava la gerra d’aigua freda, després del primer pas pel tram de Sant Salvador que s’emportava Orriols, se suspenien els tres trams següents, El Pont de Vilomara, Talamanca i Artés, degut a un accident mortal a la C37 que tallava per complet aquesta via principal per a la circulació de la zona.

Francesc Rodríguez

Ja amb la nit com a protagonista, Domènech – Cercadillo sentenciaven la segona posició al seu favor per davant d’Orriols – Moreno. Per darrera, Marc Comas – Carla Salvat quedaven en quarta posició mentre tancant el top5 acabava una de les sensacions del ral·li, Sergio Garcia – Ariadna Martínez amb el Citroën AX.

Aquest triomf de Mauro i Sanjuán els hi donen matemàticament el títol absolut del Campionat de Catalunya de ral·lis i de la copa d’asfalt, en una temporada de consolidació en terres catalanes on ha demostrat una bona adaptació a l’Skoda Fabia Rally2 del seu propi equip, Mapo Motorsport.

Francesc Rodríguez

Al VolantRACC la victòria va caure en mans de Gerard Julià – Isaac Pujol. Arnau Bartés – Miquel Velilla van protagonitzar l’ensurt de la jornada amb un aparatós accident en l’últim tram de la cursa que deixava el seu Peugeot 208 completament destruït però que per sort no afectava físicament a la parella que s’acabava emportant el VolantRACC 2023. Un any molt regular amb grans demostracions de velocitat en el que era el debut de Bartés a la copa de promoció.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments