El RACC i l’Escuderia Baix Camp fusionen les seves proves per crear el Rally Catalunya Costa Daurada Legend

La prova serà puntuable per al campionat d’Espanya de vehicles historics

El RACC i l’Escuderia Baix Camp han fusionat els seus ral·lis historics, el Rally Catalunya Històric i el Rally Costa Daurada Legend, per a crear una gran prova puntuable per als Campionats d’Espanya i també per al Campionat de Catalunya.

El nou ral·li comptarà amb un itinerari format per una barreja de les especials en les quals es disputaven fins aquest any les dues proves. Sense encara conèixer la base de la prova ni el seu itinerari, s’intueix que els trams es desenvoluparan per les carreteres de les comarques tarragonines, reproduint moltes de les cronometrades de la prova que va ser puntuable pel mundial de l’especialitat.

Rally_Catalunya_Historic_2020_119
© Nacho Mateo

La decisió d’unificar totes dues proves dotarà al Rally Catalunya Costa Daurada Legend de l’experiència organitzativa del RACC, on des de la primera edició del Catalunya Històric li ha volgut donar un caire més selecte a la prova, i l’impuls de l’escuderia Baix Camp que l’ha portat aquest any a ser puntuable per al Campionat d’Espanya de Vehicles Historics.

El RACC va crear en 2017 el Rally Catalunya Històric, que s’ha disputat durant 7 anys consecutius en diferents versions i que des de 2021 ha tingut el seu nucli central a Salou. Per la seva part, l’Escuderia Baix Camp ha organitzat el Rally Costa Daurada Legend des de 2015, prova que en 2018 va establir la seva base a Reus.

Costa_Daurada_Legend_2023_Triviño_Peugeot_206_WRC
Nacho Mateo

Amb aquests ingredients, el nou ral·li comptarà amb un alt potencial per a atreure un major nombre de participants. Els pilots tindran l’oportunitat de competir en uns trams en els quals hi han corregut els millors pilots i cotxes del món amb una organització de primer ordre.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments