Viladrau dona el tret de sortida a la temporada 2024 de regularitat a Catalunya

El passat dissabte 13 de gener, Viladrau va ser l’escenari de l’inici de la temporada de ral·lis de regularitat, amb la celebració de la vintena edició del Rallye d’Hivern. Organitzat per RallyClassics l’esdeveniment va reafirmar l’auge que està experimentant la regularitat en el camp dels vehicles clàssics i històrics.

Abans de l’inici de la prova, la Plaça Major de Viladrau es va omplir de participants i espectadors. En aquell moment, els equips van rebre el roadbook amb l’itinerari, que constava de 7 trams i 200 quilòmetres de regularitat, passant per carreteres mítiques del Rally Costa Brava, com Collsaplana, Cladells, Osor o Coll de Bracons.

XX_RALLYE_HIVERN_VILADRAU_2024_9

David Garrigolas i Sílvia March, a bord d’un Volkswagen Golf GTI, es van alçar amb la victòria després d’un final de ral·li brillant, guanyant en dos dels tres últims trams. Aquesta parella, que va acabar tercera en el Trofeu internacional FIA de regularitat 2023, disputat al Rally Costa Brava Històric el passat mes d’octubre, va aconseguir així la seva primera victòria en el Rallye d’Hivern. Darrere d’ells, van acabar dos equips amb una gran experiència en la regularitat: Joaquim Muntada i Jordi Ibarra (Ford Escort RS2000) i Juan Pedro García i Sergi Giralt (Lancia Autobianchi A112 Abarth).

XX_RALLYE_HIVERN_VILADRAU_2024_11

“El Rallye d’Hivern és un esdeveniment que els participants tenen assenyalat en el seu calendari i que no volen perdre’s. En aquesta edició, hem aconseguit arribar a l’aforament màxim amb la participació de 99 vehicles clàssics de diferents èpoques. Aquesta combinació d’equips experimentats i novells és el que ens encanta i és una característica distintiva d’aquesta prova”.

Alex Romani, president del Club RallyClassics

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments