El Priorat tornarà a gaudir dels clàssics aquest cap de setmana amb la segona cursa del Campionat de les Caves 2024

El Campionat de les Caves viurà la seva segona cita a la comarca del Priorat aquest dissabte 9 de març

El campionat compta amb sis proves, la primera de les quals es va disputar a Balaguer el mes passat

Es tracta de ral·lis de regularitat en carretera oberta

Lluny del Priorat, a Vinyols i els Arcs, serà l’epicentre de la segona prova del Campionat de les Caves. Catalunya Classic Events organitza és l’organitzador del certamen que té programades sis proves entre febrer i desembre d’aquest 2024 i que recorrerà alguna de les mítiques carreteres de Lleida, Tarragona i Barcelona.

Després de la primera cita a Balaguer per la prova «Trofeu Santuari de Balaguer» ara és el torn del «Trofeu Priorat». La cita s’iniciarà dissabte a primera hora del matí, i, seguint la tònica del campionat, la prova comptarà entre 200 – 240 km de recorregut amb més de la meitat de regularitat.

A partir de les 8 h del matí es realitzaran les verificacions tècniques i administratives per arrancar la prova a les 10 h i acabar-la abans de les 15 h al celler Ferrer Bobet. D’aquesta manera tots els equips i participants en la prova poden assistir al dinar de germanor que es celebra després de cada ral·li.

Pel Trofeu Priorat hi ha 31 inscrits amb gran varietat de vehicles com BMW, FIAT, Opel, Renault o Honda entre d’altres.

Més informació: web organitzador.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments