El Costa Brava 2024 per Álvaro Menéndez

Comencem una nova temporada del CERVH amb la disputa del mític Ral·li Costa Brava. Un ral·li magnífic, dels meus preferits, però que enguany va resultar complicat per a nosaltres per diversos factors: feia 8 mesos que no ens pujàvem al Porsche (des del Rallye d’Avilés 2023), en el passat Ral·li Les Masies de Voltregà, el Joan va patir un fort accident amb el Porsche 997 GT3 Cup que, com és lògic, li va fer perdre molta confiança i feeling amb el cotxe i, finalment, els problemes de motor que ens van llastrar durant tot el ral·li.

Al final, vam igualar el resultat del 2023 però les sensacions i el sabor de boca van ser totalment oposades. De cara al campionat nacional, vam aconseguir el 3r lloc (2n a l’efecte de puntuació) i uns punts extra en el TC Plus. Dins del Campionat Català vam finalitzar en 4a posició absoluta i primers de l’apartat pre85 de la Federació Catalana d’Automobilisme.

Agraïts, com sempre, a Baporo pel seu treball durant tot el cap de setmana. M’agradaria també felicitar a tots els nostres companys d’equip pel gran ral·li que han fet: el Jordi Ventura i el Josep Autet, com sempre, per treure’s el barret, excel·lent. L’Alejandro Dude i el Dani Muntadas, que van fer un ral·li excepcional amb el seu afinat M3 i, per descomptat, el Marc Ventura i el Marc Que, el seu escratx en Els Àngels 1 quedarà per a la història.

En dues setmanes tornarem a posar-nos el casc, en aquest cas, per a la disputa del Ral·li d’Extremadura Històric.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments