Dificil cap de setmana pels catalans a Mònaco

El Gran Premi de Mònaco del cap de setmana passat va ser intens per als pilots de les categories de suport de la Fórmula 2 i Fórmula 3, on destacaven els catalans Pepe Martí i Mari Boya.

El traçat monegasc és conegut per ser un dels circuits més exigents i prestigiosos del món. La seva estreta pista urbana sovint resulta plena d’incidents per la fogositat dels joves pilots de les categories de suport, com es va veure en les diverses curses durant el cap de setmana.

Pepe Martí no suma a la Fórmula 2

Pepe Martí va tenir un cap de setmana complicat al circuit de Mònaco. En la cursa esprint, Martí va xocar contra les barreres al sector final en la volta 6, provocant la segona sortida del Safety Car de la cursa. Aquest accident el va deixar fora de la competició, resultant en un final decebedor per al pilot de Sabadell en una de les cites més prestigioses del calendari​.

En la cursa principal, Martí va tenir una actuació més consistent, però no va aconseguir acabar entre els punts. A pesar d’això, Martí manté el dotzè lloc en la classificació general del campionat amb 26 punts​.​

Mari Boya puntua en les dues curses de la Fórmula 3

Boya

Mari Boya, competint a la Fórmula 3, també va tenir un cap de setmana millor que l’anterior a Imola. Dedsprés d’una bona classifiació la jornada de dijous, durant la cursa esprint, Boya va aconseguir un sisè lloc i va sumar punts. En la cursa principal, el pilot de Les va lluitar per poder sumar un altre grapat de punts acabant en setena posició.

La pròxima cursa serà a casa al Circuit de Barcelona – Catalunya el cap de setmana de Sant Joan.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments