Avilés corona als primers campions de la temporada 2024 del CERVH en un nou triomf de Muniente

La cinquena prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis per a Vehicles Històrics es va celebrar els dies 5 i 6 de juliol a Avilés

La prova va arrencar divendres a la tarda, amb un homenatge a Antonio Zanini i Josep Autet en el quaranta aniversari de la seva victòria en el llavors anomenat ral·li de San Agustín

La prova desenvolupar al llarg del dissabte sobre vuit especials repartides en quatre trams diferents. La pluja, especialment a les dues seccions del matí, va augmentar la dificultat de les sempre complicades carreteres asturianes, l’asfalt de les quals va estar mullat durant tota la jornada.

El triomf absolut al 48 Ral·li d’Avilés Històric va ser per a Manuel Muniente i Diego Rodríguez Louzao. El pilot català i el seu copilot gallec van liderar des del principi fins al final per adjudicar-se tant la victòria a la classificació general com la corresponent a la categoria ‘Pre 2000’ amb el seu BMW M3 E36.

riberas - menéndez porsche avilés cervh
CERVH

Un altre BMW M3, l’E30 de Cele Foncueva i Guifré Pujol, va ocupar la segona posició a escratx a la meta d’Avilés. El podi absolut del Ral·li Avilès el van completar Jordi Ventura i Josep Autet, tercers de la general i segons de ‘Pre 90’ ​​amb el seu Ford Sierra Cosworth, resultat que els permet assegurar-se matemàticament el títol de la categoria.

riberas - menéndez porsche avilés cervh
CERVH

També van sortir d’Avilés amb el títol assegurat els guanyadors a ‘Pre 81’, Joan Riberas i Álvaro Menéndez, que van acabar quarts de la general i primers de la seva categoria amb el Porsche 911SC. Cinquens escratx van acabar Antonio Sainz i Carlos Cancela, que van completar el podi de ‘Pre 90’ ​​amb el Subaru Legacy.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments