La CERT torna a les Canàries tres anys després pel Rallye de Tierra Isla de Los Volcanes

La prova tindrà l’il·lustre pilot del WRC2 Yohan Rossel

La Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra (CERT-Rallycar) celebra la seva primera meitat de la temporada 2024 amb el XXVI Ral·li de Terra Isla de Los Volcanes a Lanzarote, que torna al calendari després de ser puntuable el 2021. Aquesta prova és una de les novetats destacades d’enguany.

Alexander Villanueva i José Murado, nous líders de la competició després de guanyar el IV Ral·li Reino de León, encapçalen la classificació amb el seu Skoda Fabia RS Rally2. Els catalans Xavi Vidales – Jordi Hereu i Oriol Gómez, voldran sumar un bon grapat de punts de cara al campionat.

Vinyes Mercader Hyundai i20 Rally2 Lorca SCER 2024
Francesc Rodríguez

Juan Carlos Quintana i Jonathan Hernández, de l’equip Past-Racing, estrenaran el seu nou Ford Fiesta Rally2. El popular pilot local Yeray Lemes, guanyador el 2021 i líder del Campionat de Canàries de Ral·lis d’Asfalt, competirà amb un Citroën C3 Rally2, acompanyat pel copilot Aitor Cambeiro.

També hi seran Joan Vinyes-Jordi Mercader amb un Hyundai i20 N Rally2 o el campió catalaà de 2023, Alejandro Mauro, amb Adrián Pérez, al volant d’un Skoda Fabia RS Rally2.

Rally_Portugal Citroën C3 Rally2
Nascho Mateo

A més, els líders de WRC2, els francesos Yohan Rossel i Florian Barral, seran les estrelles convidades en aquesta tercera prova de la temporada. En total hi hauran 12 unitats de Rally2, amb gairebé totes les marques existents: Citroën, Hyundai, Skoda i Ford.

La prova comptarà amb un total de 351 km dels quals 89,46 seran cronometrats dividits en 12 trams, 5 d’ells diferents.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments