Descobreix Vision 148: El projecte que transforma un Ford Sierra RS500 en una obra mestra tecnològica

Vision 148 és un nou projecte automobilístic que té com a objectiu mostrar la tecnologia més avançada en fabricació i materials, culminant en un vehicle únic que segurament captivarà els amants del motor. El projecte és especialment interessant perquè el vehicle en qüestió és un Ford Sierra RS500 radicalment redissenyat.

El nom Vision 148 prové del fet que aquest projecte es basa en el 148è dels 500 models Sierra RS500 fabricats. Amb la col·laboració de socis com Cosworth, Yasid Design i ASM, el cotxe serà desmuntat, escanejat en 3D per crear un bessó digital, i reconstruït com el ferotge «Carbon Piranha». El nom Piranha té una connexió històrica amb Ford, ja que els Capri Peranas sud-africans, que també tenien motors V8, van marcar una època.

El Carbon Piranha promet molt amb la seva espectacular carrosseria de fibra de carboni, però no t’esperis un motor V8. La participació de Cosworth assegura que la cadena cinemàtica original serà reconstruïda i es conservaran les credencials que van fer del Cosworth original un vehicle tan emocionant i desitjable.

El Director Global, Nick Greenway explicava

Sabem que la marca Cosworth compta amb una base de seguidors apassionats, i no hi ha millor manera de celebrar un icona de la carretera i la competició que a través de la construcció del projecte Vision 148 RS500, amb l’Autovision Club com a soci oficial.

Autovision Club: Accés exclusiu al projecte Vision 148

L’Autovision Club, llançat juntament amb Vision 148, ofereix als seus membres accés exclusiu als bastidors del projecte Carbon Piranha, a més de l’oportunitat de guanyar el vehicle acabat. Segons la informació, «aquells que es comprometin amb el projecte a través d’un sistema de punts» tindran l’oportunitat de convertir-se en els propietaris d’aquest cotxe únic.

Ian Howe, fundador del projecte, explica:

Vision 148 es basa en la col·laboració amb especialistes de l’automoció i el motorsport en fabricació additiva i disseny digital, i en l’associació amb marques originals com Cosworth, que donaran vida a aquest cotxe. Això es complementa amb un club de socis únic que atraurà els fans del projecte, oferint-los l’oportunitat de posseir el vehicle acabat».

Sens dubte, seguirem aquest projecte amb molt d’interès. Aviat en sabrem més detalls.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments