Juncadella pilotarà l’Hypercar de Cadillac en el test de final de temporada a Bahrain

Hypercars i LMGT3 s’alineen en la prova per a novells a Bahrain, amb joves talents i pilots consolidats com a protagonistes del tancament de temporada.

El Campionat Mundial de Resistència (WEC) durà a terme el seu tradicional test per a novells al Circuit Internacional de Bahrain després de la cursa final de la temporada, amb 28 vehicles participants el proper 3 de novembre.

Aquesta sessió comptarà amb un total de 13 vehicles Hypercar i 15 de la categoria LMGT3, en una prova única que té per objectiu donar oportunitats a joves talents i proporcionar experiència addicional als pilots de les dues categories.

Debutants i grans noms en Hypercar

Entre els debutants de la classe Hypercar destaca la participació de pilots de renom com Charlie Eastwood i Daniel Juncadella, pilots oficials de Corvette, que conduiran el Cadillac V-Series.R núm. 2 en la seva darrera aparició amb Chip Ganassi Racing abans de ser transferit a l’equip Hertz Team JOTA. Frederik Vesti, recentment confirmat com a tercer pilot de Cadillac per a la IMSA el 2024, també prendrà el volant d’aquest vehicle.

24h_LeMans_2024 Ferrari Hypercar
Nacho Mateo

Ferrari presentarà els seus dos 499P oficials amb Arthur Leclerc, al volant del núm. 50, i el pilot de GT Thomas Neubauer al núm. 51. També seran presents els pilots de Lamborghini Jordan Pepper i Franck Perera, que conduiran l’SC63. Entre altres noms destacats, el pilot de Fórmula 3, Charlie Wurz, pilotarà el Porsche 963 núm. 99 de Proton Competition al costat del nou fitxatge de Porsche, Julien Andlauer.

Porsche Penske Motorsport alinearà un sol cotxe, el núm. 6, que serà compartit per Mathieu Jaminet i Reshad de Gerus, designat per l’organització del WEC. De Gerus conduirà per l’equip que guanyi el títol de constructors a Bahrain, podent ser Toyota o Ferrari. Toyota, per la seva part, presentarà un sol GR010 Hybrid, el núm. 7, que serà preparat per Mike Conway per a la primera prova del novell Esteban Masson.

Joves pilots de LMGT3

24h_LeMans_2024 Porsche
Nacho Mateo

En la categoria LMGT3, alguns dels pilots destacats inclouen Mattia Drudi amb Aston Martin Vantage GT3 Evo de Heart of Racing i Michelle Gatting amb el Porsche 911 GT3 R de Manthey PureRxcing. Gatting compartirà el cotxe amb Gillian Henrion i Celia Martin, també vinculades a les Iron Dames.

D’altres debutants en el test seran Aurélien Panis (fill de l’ex-pilot de F1 Olivier Panis) amb el Lexus RC F GT3 d’Akkodis ASP, Alex Sedgwick amb el McLaren 720S GT3 Evo de United Autosports i Mahaveer Raghunathan amb Vista AF Corse.

Absències notables

Hertz Team JOTA i l’equip Aston Martin D’station Racing seran absents en aquest test. JOTA es prepara per al seu canvi a Cadillac, mentre que D’station Racing estudia la seva continuïtat al WEC la pròxima temporada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments