WTCR: Ehrlacher campió 2020 a Aragó

Ja hi ha campió de la World Touring Car Cup (WTCR) d’aquesta temporada. En la penúltima cursa de la temporada, celebrada aquest diumenge a Aragó, Yann Ehrlacher va acabar sisè en la victòria del seu company de Cyan Racing Lynk & Co, Yvan Muller, però això va ser suficient per ser campió.

Des de la pole position, Muller controlava les operacions en aquesta cursa, sense tenir grans dificultats per guanyar. Va acabar per davant de Jean-Karl Vernay (Mulsanne Srl / Alfa Romeo), que fins i tot no va poder aprofitar enfronat-se al francès després que un cotxe de seguretat sortís a la vuitena volta. Mikel Azcona (Zengo / Cupra) va completar el podi.

El cotxe de seguretat va ser el resultat del trencament del motor a l’Honda de Néstor Girolami (All-Inkl Münnich), el company i principal rival d’Ehrlacher en la lluita pel títol, Esteban Guerrieri, havia abandonat a la volta inicial. Va estar involucrat en un incident amb Bence Boldizs (Zengo / Cupra).

Gilles Magnus (Comtoyou Racing / Audi) i Norbert Michelisz (BRC Hyundai N) van completar els cinc primers per davant d’Ehrlacher, que va celebrar el títol amb el sisè lloc.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments