WRC – Hyundai lidera el Tour de Corse

Hyundai Motorsport s’ha posat al capdavant del Tour de Corse després d’una dramàtica penúltima jornada d’acció en la quarta ronda del Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA 2019 (WRC).

Els belgues Thierry Neuville i Nicolas Gilsoul mantenen un avantatge de 4,5 segons sobre Elfyn Evans a falta de dues especials per al diumenge al matí. Dani Sordo i Carlos del Barrio segueixen lluitant pel podi, en quart lloc de la general, mentre que Sébastien Loeb i Daniel Elena han acabat el dissabte en vuitena posició.

A la jornada més llarga del Tour de Còrsega, les tripulacions s’han enfrontar a gairebé 175 km de trams. Una etapa que ha començat amb un tram de 25,62 km a través de Cap Corse i la prova més curta de 14,45 km Désert des Agriates, abans de culminar amb el monstre de 47,18 km Castagniccia.

El trio de tripulacions del Hyundai Shell Mobis World Rally Team ha marcat tots els seus temps dins dels tres primers durant el dia. Sordo es va adjudicar una victòria d’etapa en la primera etapa d’Castagniccia (SS9), mentre que Neuville es va emportar els honors amb impressionants carreres en les dues últimes etapes de l’etapa de la tarda.

Notes de la tripulació: Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul (# 11 Hyundai i20 Coupe WRC)

Victòria d’etapa en SS11 (Désert des Agriates) i SS12 (Castagniccia)

Els belgues es col·loquen al capdavant del ral·li amb una actuació impressionant en l’última etapa

Neuville va dir: «Hem tingut un dia realment bo i estic encantat de poder acabar el dissabte al capdavant del ral·li. Qualsevol cosa pot passar quan la gent està conduint a la vora. Aquest és un ral·li llarg i exigent, pel que és important mantenir la concentració. Aquest matí, sobretot a la llarga etapa, no hem pogut trobar la sensació que volíem, però a la tarda les coses han anat bé. Quan es té el ritme adequat al cotxe, és possible establir temps ràpids sense córrer riscos. Això és exactament el que podíem fer i ara hem de defensar el nostre avantatge diumenge. No serà fàcil, però farem tot el possible «.

Notes de la tripulació: Dani Sordo / Carlos del Barrio (# 6 Hyundai i20 Coupe WRC)

Victòria d’etapa per als espanyols en la primera volta per Castagniccia (SS9)

Batalla competitiva pel podi final amb una diferència de cinc segons respecte a Ogier.

va dir Sordo: «Vam tenir un bucle d’obertura molt fort aquest matí. Les meves notes de ritme van ser molt clares i vam demostrar el nostre potencial amb el millor temps en la llarga etapa de Castagniccia. Vaig tenir una gran sensació i el cotxe era molt agradable de conduir. No vam aconseguir el mateix avantatge en el bucle de repetició, ja que altres semblaven recuperar més temps, però estem contents d’entrar en l’última matí en una lluita renyida pel podi. Ogier ha guanyat molt de temps amb nosaltres a la fase final d’avui, però sabem que també podem trobar algunes victòries, així que promet ser una gran batalla matí. Farem el millor que puguem «.

Notes de la tripulació: Sébastien Loeb / Daniel Elena (# 19 Hyundai i20 Coupe WRC)

Un altre dia de millores per als nou vegades campions del món després d’una sortida a la rasa de la SS9

L’equip va treballar dur en la posada a punt del cotxe per aconseguir guanys positives durant el dia

Loeb va dir: «No estem en el mateix ral·li que tots els altres després dels nostres problemes de divendres, pel que hem utilitzat el dia d’avui per millorar el nostre feeling amb el cotxe. Les coses van començar bé, però en el llarg escenari de la corba matutina vam tenir un moment difícil. Subviré en un esquerrà, que es va estrènyer, i no vaig poder girar, el que ens va portar a una rasa. vam perdre molt de temps tornant a començar. la tarda va seguir la mateixa estratègia per fer ajustos al cotxe. Les coses no van ser perfectes tot el temps, però en la majoria de les etapes vam tenir un bon cotxe i un bon feeling. Continuarem així demà i tractarem d’acabar amb una nota positiva «.

Andrea Adamo, directora de l’equip: «Sincerament, és bo que Thierry i Nicolas liderin el Tour de Còrsega en un Hyundai i20 Coupe WRC, encara que hem d’admetre que tenim molta feina per fer per millorar el cotxe a l’altura del seu nivell. Van fer un treball realment fantàstic i es mereixen el seu lideratge. Ens trobem en el primer i quart lloc de la general al final de dissabte, però com hem vist tot pot passar, ¡encara no ha acabat!

Traducció realitzada amb el traductor www.DeepL.com/Translator

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments