WRC2 – Katsuta progressa adecuadament sobre l’asfalt de Còrsega

El pilot del TOYOTA GAZOO Racing Rally Challenge Program, Takamoto Katsuta, ha fet grans progressos durant el Tour de Corse, acabant quart en la categoria WRC2 després de millorar el seu rendiment durant la prova i evitar problemes importants.
L’esdeveniment, que té lloc a la illa francesa de Còrsega, és conegut com el «Rally dels 10.000 revolts» a causa de les seves especials d’asfalt revirat i estret. Katsuta ha fet la seva segona aparició en aquest esdeveniment després del debut el 2018. Ha pogut aprofitar l’experiència del seu copilot Barritt, qui prèviament havia acabat segon en la general del rally.

Amb unes especials que eren completament noves per a ell al sud de la illa, Katsuta va tenir un començament sòlid, pujant del 12º al 9º lloc en la seva classe. El dissabte, que va incloure trams més familiars al nord de Còrsega, Katsuta va fer un progrés magnífic, millorant els seus temps al llarg de la jornada per fer una segona posició en la penúltima especial. La seva velocitat, combinada amb els incidents d’altres pilots en les exigents carreteres, li han portat fins al cinquè lloc en la WRC2, abans de guanyar una plaça més el diumenge al matí.

Declaracions:
Takamoto Katsuta:
«No ha estat un rally fàcil, però ho he gaudit molt. Vaig aprendre molt l’any passat, tant aquí com a Espanya, sobre la conducció d’asfalt i ara el meu rendiment està millorant. Si ho comparo amb l’any passat, és una gran millora, tant amb la meva conducció com amb les notes. Cada tram era difícil amb un tipus d’asfalt diferent. En algunes especials hem pogut marcar bons temps i mostrar la nostra velocitat, mentre que en altres més complicades la nostra estratègia ha estat mantenir-nos a la carretera i no correr massa. Estic content que puguem seguir aquesta estratègia. En aquest tipus de rallys es tracta de guanyar experiència, així que no espero massa en termes de resultats. Per tant, estic molt content d’acabar. Gràcies a l’equip i també a Dan, que m’han ajudat molt aquí».

Juho Hänninen (entrenador del TOYOTA GAZOO Racing RALLY Challenge Program):
«Estic molt content que Taka hagi rodat sense problemes durant el rally i hagi pogut millorar la seva conducció sobre asfalt. No va cometre grans errors, i també va mostrar bona velocitat. És clar que ha après i millorat molt des que va fer aquest mateix esdeveniment l’any passat. El fet que el dissabte hagi establert un segon millor temps és un senyal realment prometedor per al futur».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments