QUILOMETRATGE DE QUALITAT PER A FERNANDO ALONSO A POLÒNIA AMB EL TOYOTA HILUX

Fernando Alonso va completar amb èxit un entrenament de dos dies ambel Toyota Hilux els dies 2 i 3 de setembre en Szczecin, Polònia, va cobrir 700 quilòmetres, incloent trams utilitzats en l’acabada de concloure Baixa Polònia. El curs de formació va incloure una varietat de pistes de sorra, terres durs i tous, i terrenys utilitzats en les especials del ral·li raid polonès.

Fernando es dirigirà a Sud-àfrica per a una sortida no competitiva en la Lichtenburg 400, cinquena ronda de la Sèrie Cross Country de Sud-àfrica, els dies 13 i 14 de setembre. Originalment programat per a tenir lloc prop de Harrismith, l’esdeveniment es va traslladar a la seva nova ubicació a causa de les condicions inestables de sequera, la qual cosa plantejava un elevat risc d’incendi.

Glyn Hall, Team Principal: «Aquesta és la primera prova per a Fernando a Europa amb el Hilux conduint en terrenys i condicions molt diferents a les de Namíbia fa dues setmanes. A mesura que avancem en el nostre programa d’entrenament intensiu, ens centrem en aconseguir quilòmetres de qualitat, ja que Fernando continua familiaritzant-se amb el cotxe i els ral·li raid. No obstant això, hem pogut duplicar el quilometratge previst per a aquesta prova, la qual cosa demostra el ràpid que Fernando s’està aclimatant al Hilux. La setmana que ve, deixem la relativa comoditat d’una prova privada per a donar-li a Fernando una primera impressió d’un ambient de competició de ral·li raid en la Lichtenburg 400. Agraïm a les Cross Country Sèries de Sud-àfrica per la acceptació especial que ha permès a TOYOTA GAZOOO Racing aprofitar aquesta valuosa oportunitat en el programa d’entrenament continu d’en Fernando».


Alonso: «Definitivament van ser un parell de dies positius aquí a Polònia on vaig poder experimentar amb un tipus de terreny diferent. En aquesta etapa del meu entrenament, dono la benvinguda a cada quilòmetre del Hilux i estic content que hàgim estat capaços de superar els plans originals de l’equip. És realment fantàstic formar part de la família TOYOTA GAZOOO Racing i tenir l’oportunitat de provar les meves habilitats en diferents tipus d’esports de motor. El Hilux ha estat molt divertit de conduir i estic gaudint de cada prova».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments