Paddon torna al WRC amb M-Sport

Hayden Paddon i John Kennard estan preparats per competir en dos esdeveniments del Campionat Mundial de Ral·lis abans de final d’any – pilotant el nou Ford Fiesta R5 MkII al Ral·li de Gal·les i tornant al volant del Ford Fiesta WRC en el Ral·li d’Austràlia.
 
El món dels ral·lis es va veure desvastat quan una roca va fer a miques les ambicions del de Paddon a Finlàndia. Però el neozelandès no va abandonar la lluita i va treballar incansablement amb els seus patrocinadors per facilitar una altra sortida al més alt nivell de l’esport: els seus esforços es van veure recompensats amb dos esdeveniments.
 
Perseguint l’èxit en la categoria WRC 2 Pro, la participació de Paddon a Gales farà de trampolí perfecte per tornar a entrar al swing del Campionat Mundial de Ral·lis, alhora que mostrarà la potència i el rendiment de l’últim cotxe de M-Sport.
 
Després d’haver disputat la prova britànica en nou ocasions anteriors, Paddon coneix bé els boscos gal·lesos: dues vegades va pujar al podi en categories de promoció i va aconseguir el seu millor resultat, un quart a la general, al 2016.
 
Com un competidor talentós en totes les superfícies, Paddon té vuit top 3, assegurant el seu primer podi en 2015 i obtenint una victòria amb una actuació inoblidable a l’edició 2016 del Ral·li d’Argentina.
 
I no hi ha dubte que buscarà afegir palmarès quan torni a pujar-se al Ford Fiesta WRC a la prova final de temporada a Austràlia.


 
 El director de l’equip, Richard Millener:

 
«Després del que va passar en el test previ a Finlàndia, estava clar que molts dels aficionats estaven ansiosos per veure a Hayden de nou al volant. Li vam donar algunes idees i consells sobre el que es necessitava per competir amb nosaltres de nou, i en tres setmanes ja hi era.
 
«El suport i el pressupost que va aconseguir ens ha permès oferir dos esdeveniments: un amb el Ford Fiesta R5 al Ral·li de Gal·les i un altre amb el Ford Fiesta WRC al Ral·li d’Austràlia.
 
«El WRC 2 Pro és extremadament competitiu en aquest moment, per la qual cosa és fantàstic afegir un altre pilot de primera línia a la lluita. Amb l’experiència de Hayden a tot tipus de cotxes, estem segurs que serà capaç de mostrar les capacitats del nou Festa R5.
 
«Quant al Ral·li d’Austràlia, crec que està clar el que pretén fer allà, i serà fantàstic veure-li de nou lluitant contra els habituals del WRC. Ell i John tenen el potencial per oferir dues actuacions realment fortes, i jo sóc un dels molts que estan entusiasmats per veure el que poden fer «.


 
Hayden Paddon :

 
«Estem molt emocionats de tornar a estar al volant. Després de la decepció de Finlàndia, no hi havia manera que poguéssim deixar que això fos el final i, juntament amb M-Sport, hem treballat dur per trobar algunes solucions. Realment no puc agrair a tots prou per la seva contínua ajuda i suport, i un agraïment especial a Hyundai NZ que ha permès que aquesta oportunitat es produeixi de nou.
 
«Tinc moltes ganes de conduir el nou R5 de M-Sport en un esdeveniment amb el qual estem familiaritzats. També és bo tenir més temps de seient, el que, combinat amb les proves tant del R5 com del WRC, és una cosa que ens ha faltat aquest any . Però tornar al món dels ral·lis de màxim nivell al Ral·li Austràlia serà el més destacat, i no puc esperar.
 
«No tractem aquestes proves com una última oportunitat. Volem relaxar-nos i gaudir de tota l’experiència que permetrà que els resultats siguin naturals. Tots dos són mítings que coneixem bé i sento que estic a un bon nivell. No hi ha raó per la qual no puguem aconseguir bons resultats, però és important que no els perseguim, sinó que els deixem que siguin naturals «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments