Škoda comença a fabricar components per als cotxes elèctrics del grup Volkswagen

  • ŠKODA AUTO fabrica bateries de tracció d’alt voltatge per híbrids endollables de les marques del Grup Volkswagen ŠKODA, AUDI, SEAT i Volkswagen
  • La capacitat de producció inicial, de 150.000 unitats anuals, s’incrementarà
  • 25,3 milions d’euros invertits: durant els dos últims anys, la planta principal d’ŠKODA a Mladá Boleslav s’ha preparat per entrar en l’era elèctrica

ŠKODA ha fabricat els primers components per als cotxes elèctrics del Grup Volkswagen a la seva planta principal de Mladá Boleslav. ŠKODA produeix ara bateries de tracció d’alt voltatge per híbrids endollables basats en la plataforma MQB del Grup Volkswagen.

Michael Oeljeklaus, responsable de Producció i Logística del Comitè Executiu de ŠKODA AUTO, ha subratllat: «Al novembre de 2017, el Grup Volkswagen va decidir encarregar a ŠKODA ACTE la producció de components elèctrics per a cotxes híbrids endollables – una immensa mostra de confiança. Des de llavors, hem adoptat les mesures necessàries i executat el projecte de forma rigorosa. les bateries d’alt voltatge, fetes a Mladá Boleslav, són una prova de la nostra excel·lent experiència tècnica i el resultat d’un notable treball d’equip per part de tots els empleats de ŠKODA implicats «.

Les bateries d’alt voltatge de Mladá Boleslav subministren amb energia elèctrica els híbrids endollables del Grup Volkswagen basats en la plataforma MQB. Els paquets de bateries usats en el ŠKODA SUPERB iV, per exemple. La producció d’aquest model començarà al setembre de 2019 a la planta de Kvasiny. ŠKODA AUTO ha invertit 25,3 milions d’euros en les línies de producció de bateries d’alt voltatge. Fa dos anys, la marca va començar a preparar la planta de Mladá Boleslav per a la fabricació de components elèctrics. Al llarg dels propers anys, ŠKODA AUTO incrementarà la seva capacitat de producció inicial de 150.000 unitats anuals.

Christian Bleiel, Director de Producció de Components de ŠKODA AUTO, va dir:

«Per a nosaltres, la producció de sistemes de bateries, que tecnològicament és molt exigent, és un pas important de la nostra transició cap a la mobilitat elèctrica. Seguirem ampliant la producció de components elèctrics . En desenvolupar l’experiència requerida per a això, emprarem l’intercanvi d’informació entre experts de la nostra xarxa global de Components del Grup Volkswagen. Aquesta reuneix els coneixement de tots els àmbits, des de les cel·les de bateria fins al reciclatge «.

Prop de 200 empleats treballen, de manera directa o indirecta, en la producció de components elèctrics. Els sistemes de bateries no només són acoblats a la línia de producció, sinó que també són posats a prova i carregats abans de ser instal·lats en els vehicles.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments