Tidemand retorna al WRC

Pontus Tidemand competirà en dos esdeveniments consecutius del Campionat del Món de Ral·lis el proper mes, afrontarà el Ral·li de Gal·les amb el Ford Fiesta WRC.
 
El suec s’està preparant per tornar al campionat al Ral·li de Turquia de la setmana que ve, i es posarà al volant d’un tercer M-Sport Ford World Rally Team Fiesta a Gal·les – formant equip amb Elfyn Evans i Teemu Suninen.
 
Tidemand ha disputat la proba britànica en tres ocasions anteriors i té un historial gairebé perfecte en els boscos de Gal·les: competint en la categoria WRC 2 i acabant entre els dos primers a les tres ocasions, entre les que s’inclou la victòria el 2017.
 
En el seu pas a la primera categoria aquest any, buscarà demostrar el seu potencial amb un bon progrés a través d’algunes de les especials de grava més desafiants i icòniques del campionat.
 
El director de l’equip, Richard Millener:
 
«És genial que Pontus tingui un altre esdeveniment amb el Ford Fiesta WRC i una altra oportunitat per mostrar el que pot fer al més alt nivell de l’esport. És un pilot de la propera generació i crec que tots els fabricants estaran encantats de veure com progressa en aquests dos pròxims ral·lis. Sabem el competitiu i estic desitjant seguir el seu progrés durant les properes setmanes «.
 
Pontus Tidemand:
 
«És un impuls molt positiu saber que m’espera un altre ral·li, sobretot després de Turquia. És important tenir un programa més gran i realment vull mostrar el meu progrés i que sóc pilot del Campionat Mundial de Ral·lis .
 
«Estic molt agraït amb M-Sport i els meus patrocinadors locals per fer que això passi. El Ral·li de Gal·les GB és un esdeveniment que m’agrada molt, i les especials em recorden a les que tenim a Suècia.
 
«També tinc molt bons records d’anys anteriors a Gal·les, on he pujat al podi en les tres ocasions en què he competit en la categoria WRC 2. Aquesta vegada serà un repte encara més gran, però estic emocionat per veure el que puc fer».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments