Arriba una nova aparença pel Hyundai Tucson 2021

El SUV actualitzat rebrà un important redisseny , un interior actualitzat i una gamma de tren motriu revisada, i és probable que la tecnologia PHEV aparegui per primera vegada. Esperem que el nou Tucson es reveli l’any que ve, abans de sortir a la venda en 2021.

Les revisions d’estil exterior són bastant complicades. Aquesta mula de Tucson compta amb un frontal totalment redissenyat, que s’inspira en el Hyundai NEXE SUV, un vehicle elèctric a hidrogen. Les revisions inclouen un nou para-xocs davanter, una reixa nova, nous fars LED, noves ales i un capó redissenyat.

El revestiment cap a la part del darrere del vehicle suggereix un redisseny igualment ampli, amb una nova porta del darrere, portes lleugerament modificades i llums posteriors revisades. La línia inclinada del sostre i els rails cromats del Tucson actual es transferiran al nou model, mentre que els nous dissenys de llandes d’aliatge es presentaran en tota la gamma.

Encara no hem vist l’interior del Tucson actualitzat. No obstant això, s’especula que el model revisat comptarà amb el sistema d’informació i entreteniment millorat que s’està implementant a tota la gamma Hyundai. Una pantalla més gran de 10,25 polzades, més nítida que les anteriors, i pot mostrar diverses funcions importants en una pàgina d’inici revisada.

Esperem que la tecnologia híbrida endollable també aparegui en el Tucson. El model actual està disponible amb la unitat de gasolina GDI de Hyundai de 1,6 litres i quatre cilindres, que comparteix el mateix bloc motor i punts de muntatge que la unitat PHEV de 1,6 litres i quatre cilindres que es troba en el IONIQ actual.

La gamma existent de trens motrius convencionals i MHEV de Tucson també arribarà al nou model.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments