Jan Solans: “No hem acabat com m’hagués agradat, però ha estat un bon cap de setmana”

Primeres paraules de Jan Solans després de finalitzar la seva primera prova oficial al volant del Ford Fiesta R5 MK2 dins de la categoria WRC2:


“Bé, ha estat un cap de setmana llarg, hem estat aprenent moltes coses i hem de pensar en on podem millorar. No acabem de la manera que ens agradaria després de patir un ensurt a la Power Stage, però de totes maneres va ser un bon cap de setmana per analitzar i veure què podem fer per millorar durant l’hivern.


Qualificaria aquest ral·li com un vuit de deu com una experiència d’aprenentatge, però en realment em ficaria un 6, el que demostra que tinc molta feina per fer. Hem analitzat els temps una mica, però quan arribi a casa estudiaré més per veure on i per què estic perdent temps en comparació amb els meus rivals. Sento que ho estic fent bé, però hem d’analitzar per seguir progressant “.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments