Kia Optima 2021: avancem com serà la nova gran berlina coreana

La pròxima generació del Kia Optima -anomenat com K5 a Corea del Sud – va prenent forma, d’acord amb els primers «teasers» que ha publicat la propia firma asiàtica. Segons aquestes primeres recreacions, s’espera una nova generació amb força canvis estètics tant a l’exterior com a l’interior.

El nou Kia Optima , la nova generació podria estar a punt en 2021 , tindrà un disseny bastant diferent respecte a la quarta generació. Els primers teasers mostren un vehicle de disseny molt més elegant pràcticament des de la línia posterior del sostre fins a la característica graella frontal, on la reixa de tipus «nas de tigre» mostra una renovada imatge. Els fars davanters pràcticament es fusionen amb la graella i inclouen llums diürnes de tipus led amb forma de «Z», a estil i semblança de la berlina més gran Cadenza (amb denominació K7 a Corea del Sud).

Kia Optima 2021: así será la nueva gran berlina coreana

Kia Optima 2021: així serà la nova gran berlina coreana

Altres canvis ressenyables que es poden apreciar en els primers teasers del Kia Optima 2021 són les tapes dels retrovisors, situats en una posició més baixa que els actuals. Per accentuar la silueta d’estil coupé.

Els grups òptics posteriors del Kia Optima 2021 són de tecnologia led i es mostren de forma intermitent. Per la seva banda, el maleter està lleugerament arquejada i inclou una barra horitzontal cromada que recorre tota l’amplada del maleter.

La marca sud-coreana també ha publicat un «teaser» de com serà l’interior del nou Optima 2021 (K5). Segons aquesta primera imatge, es pot apreciar un panell d’instrumentació digital darrera del volant, a més d’una ampla pantalla també de tecnologia digital per al sistema multimèdia d’informació, navegació i entreteniment. Els botons decreixen en nombre, mentre que la palanca de canvis es reemplaça per un selector giratori per seleccionar les marxes o la manera de funcionament del canvi. Amb tot això, l’aspecte del quadre de comandament del nou Kia Optima 2021 és més minimalista i net .

Kia Optima 2021: así será la nueva gran berlina coreana

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments