Porsche es llança a la venda online de cotxes

Des de serveis de subscripció fins a cotxes voladors , no hi ha res que se li resisteixi a Porsche. L’últim en el que va a treure el cap és a la venda en línia de cotxes , una experiència que de moment començaran a provar als Estats Units. Com a part d’un programa pilot, 25 concessionaris nord-americans donaran l’opció als clients de completar la majoria de la paperassa de la venda del cotxe de manera online , abans d’anar al concessionari per recollir el cotxe i dur a terme les últimes signatures. Segons Porsche, l’experiència en el concessionari serà més curta.

El servei, disponible tant per a cotxes nous com usats , cobreix, segons Porsche, «tots els aspectes de la compra i el finançament» . Com a resultat, els clients tindran accés al pagament, a l’aprovació del crèdit ia les opcions de finançament i de l’assegurança del cotxe a través dels serveis financers de la marca.

Per accelerar una mica les coses, els clients poden pujar les fotos dels seus documents personals. Fins i tot poden enviar una foto del seu cotxe per incloure’l a la venda . Una vegada que tot s’ha completat, els concessionaris s’encarregaran de preparar tota la paperassa perquè, una vegada que el client arribi al concessionari a recollir el cotxe, només hagin de signar el contracte .

De moment només 25 dels 191 concessionaris amb què compta Porsche als Estats Units participaran en aquesta experiència pilot, però els seus responsables asseguren que si el resultat és positiu, podria extrapolar-se a més concessionaris.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments