100 GPs per a Carlos Sainz als Estats Units

Carlos Sainz va debutar en F1 al GP d’Austràlia de 2015 amb l’escuderia Toro Rosso. Amb aquest equip va córrer fins al GP del Japó de 2017, passant a Renault a la següent prova, el GP dels Estats Units. Amb Renault va estar els 4 GP restants de 2017 i tota la temporada 2018, per fitxar per McLaren al 2019.

«El Gran Premi d’Estats Units és molt especial per a mi, ja que serà la meva carrera número 100 a la Fórmula 1»

«Ser pilot de F1 sempre ha estat el meu somni i la meva ambició des que tinc memòria, així que arribar a aquesta xifra als 25 anys és molt especial».

Sens dubte, la millor temporada està sent la de 2019, on en aquest moment, i després de 18 GP disputats, és setè del mundial de pilots. Aquest any ha hagut d’abandonar en cursa en quatre ocasions, i ha puntuat en 10.

El passat diumenge a la cursa de Mèxic, Sainz, que partia 7è a la graella, no ho va tenir gens fàcil a causa d’una estratègia equivocada: va partir amb el compost tou, i això el va penalitzar. «Després d’un diumenge difícil a Mèxic, tot l’equip està desitjant tornar a Austin aquesta setmana», diu Sainz.

Ara Sainz està centrat en fer-ho bé aquest cap de setmana a Austin, una pista en què ha corregut en quatre ocasions i en totes elles ha puntuat. El millor resultat va ser el sisè lloc en 2016, mentre que a 2016, 2017 i 2018 va ser setè. «És important que ens centrem i treballem dur fins a l’última cursa. El Circuit de les Amèriques és un dels més emocionants del calendari i sempre hi ha lluites molt estretes «, acaba dient.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments