Brawn: «Verstappen va demostrar que només té 22 anys»

Verstappen va tenir un cap de setmana d’alts i baixos a  Mèxic, marcant dues voltes que van ser suficients per aconseguir la pole, però caient al quart lloc de graella per no afluixar quan Valtteri Bottas es va accidentar a la Q3.

Durant la carrera, va perdre terreny després d’una picabaralla amb Lewis Hamilton i després va patir una punxada al tocar-se amb Bottas. Finalment va remuntar per ser sisè.

«Max va cometre alguns errors que li han costat car. Començant dissabte, quan va ignorar la bandera groga després de l’accident de Valtteri Bottas a Q3 i després admetent descaradament que no havia baixat de velocitat  «, va comentar Brawn en la seva columna després del GP de Mèxic.

«Després, el diumenge, la bandera vermella va caure en la primera volta quan es va embrancar amb Hamilton al segon revolt. Per empitjorar les coses, va punxar després d’un moviment notablement ambiciós sobre Bottas a la secció de l’estadi unes voltes després. I això va ser tot «.

«Hi haurà la petita consolació de la seva remuntada del 20 º lloc al sisè final, amb un relleu maratonià de 66 voltes amb dures. L’holandès va demostrar la seva edat. Encara té 22 anys i té molt marge de millora».

«L’important és aprendre dels errors, la qual cosa és aplicable fins i tot encara que tinguis 50 anys, però potser encara més amb 22. Has de guanyar quan toca i quan no, com ha demostrat Lewis. Així és com et converteixes en campió del món «.

Brawn va elogiar Hamilton i a Mercedes per la seva victòria a Mèxic, en contra del que s’esperava.

«Ell i el seu equip han demostrat que poden guanyar fins i tot quan no tenen el pack més ràpid; una situació rara durant aquests últims cinc anys. Lewis va guanyar gràcies a parar un sol cop i a optimitzar la seva posició en pista. Aquests factors, juntament amb la seva habilitat innata de gestionar els pneumàtics, van segellar una victòria perfectament executada «, va comentar Brawn .

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments