F1: Alonso torna a mostrar interès

Fernando Alonso continua preparant-se per al seu nou repte, el Dakar. L’espanyol s’ha centrat en aquesta nova aventura, però no deixa de pensar en el futur i, si està satisfet amb la normativa de 2021, potser hi torna.

Alonso mai no va amagar el desig de tornar, per molt que diu estar feliç ara mateix. Algunes vegades l’espanyol ha parlat de la F1 en el passat però hi continua parlant. La nova normativa serà crucial per decidir si torna o no:

«L’any que ve, després de Dakar, vull preparar-me per a un altre intent a Indy 500, amb bona preparació i 2021, ja veurem». «La Fórmula 1, amb una nova normativa, és una cosa que he de mirar molt atentament. Quan es confirmi, potser es torna més interessant i competitiva sense un equip dominant com ara, potser hi ha possibilitat de tornar. Han d’equilibrar equips, han d’equilibrar costos, ha de ser més just per a tothom”

.Haurien de fer més parts comunes per a tots els equips. Si ho fan, crec que els equips estaran més a prop.”

La voluntat d’Alonso sembla clara, però hi ha una pregunta que cal fer-se: qui voldrà que Alonso torni a 2021? És clarament un dels referents de la seva generació i potser un dels més talentosos que ha tingut mai, però la F1 no s’atura i fa dos anys que és fora de la competició. A més, els equips tindran altres objectius per atacar el futur a mig termini i amb Alonso, aquesta perspectiva no és la mateixa.

Si volgués tornar, tindria plaça?

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments