Miguel Fuster torna al CERA pel Ral·li de La Nucia amb RMC Motorsport

Miguel Fuster torna a les curses després de gairebé un any d’absència, torna al ral·li de casa, el Ral·li de La Nucia. Fuster, copilotat per Rodrigo Sanjuán, estarà al volant d’un dels Ford Fiesta R5 de RMC Motorsport.

Fuster no ha competit en cap prova des de finals de la temporada passada, on va assegurar el títol en un mà a mà amb Iván Ares. El de Benidorm s’ha mantingut actiu treballant amb diferents marques, entre elles Porsche i Alpine, a més d’haver pilotat el cotxe zero en quatre ral·lis aquesta temporada – Orense i Princesa d’Astúries en el Nacional d’Asfalt, Astorga i Granada al Nacional de Terra.

Per aquesta ocasió Fuster competirà amb RMC Motorsport, una estructura amb la qual ha aconseguit una gran quantitat d’èxits en el passat. El fet que un campió nacional s’hagi mantingut en actiu i que surti al ral·li de casa, amb els trams que millor coneix, el converteix en un rival a tenir en compte per la victòria, estant també en les travesses Ares, Pepe López i Surhayén Pernía, els tres que es juguen el títol del CERA a falta de dues proves per al final.

És una prova que ha aconseguit vèncer fins en sis ocasions (2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2018) i ha participat en 16 edicions, havent figurat al podi en tretze d’elles.


Aquesta serà la primera vegada que formi copilot amb Rodrigo Sanjuán, qui aquesta temporada ha revalidat per segon any consecutiu el títol de campió d’Espanya de ral·lis de terra al costat de Xevi Pons. Sanjuán vindria directe des del Ral·li Illa dels Volcans, on serà al costat de Pons cap de llista a la penúltima prova del CERT.

El Ral·li de La Nucia tindrà lloc entre els dies 8 i 9 de novembre amb un recorregut d’onze trams cronometrats i un total de 152, 59 quilòmetres cronometrats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments