Nissan prepara una nova generació del seu 370 Z

És evident que Nissan allargarà la vida de la gamma Z, més de deu anys després, veurà a la llum un nou 370 Z. El prototip capturat a les proves de Nurburgring demostra molt poc, encara li queda tot la fase de desenvolupament.

En conversa amb Ivan Espinosa, el cap de l’estratègia mundial de productes de Nissan, va confessar: «per descomptat, sentirem parlar de nous Z i GT-R. Es tracta de models que són el centre de la nostra marca i, naturalment, estem buscant activament solucions per treballar i perpetuar-nos en la nostra gamma. ”

Per tant, no és notícia que Nissan llanci un nou Z i que s’està considerant el GT-R, però no abans d’un parell d’anys o més.

El 370 Z tindrà un successor a curt termini i serà sorprenent.

Pel que fa a la mecànica, no hi ha cap indici, només hi ha rumors que circulen al Japó que el cotxe mantindrà el motor V6 de 3 litres sobrealimentat, però ara amb més CV i tracció integral, cosa que difícilment serà certa. Potser 2020 hi haurà una confirmació, perquè mentrestant Nissan tindrà altres models per llançar que ja estan preparats i són més important per al futur de la marca.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments