Opel treurà al mercat 8 cotxes elèctrics els propers 2 anys: entre ells, els nous Mokka X i Astra

Segons ha pogut anunciar la pròpia companyia de forma oficial, al 2021 la marca alemanya del Grup PSA comptarà amb un total de 8 models electrificats (ja siguin elèctrics purs o híbrids) .

Els primers vehicles electrificats d’Opel són els ja anunciats Corsa-i cent per cent elèctric i l’híbrid endollable Grandland X Hybrid4, que sortiran al mercat pròximament.

« Electrificarem tota la nostra cartera de productes per a 2024. Seguiran altres models molt aviat després que comencem amb el Corsa-e i el Grandland X Hybrid4 aquest any «

El Conseller Delegat d’Opel, Michael Lohscheller.

Dos dels propers models en la gamma electrificada de Opel seran la versió purament elèctrica del Vivaro i una versió també totalment elèctrica del successor del Mokka X . Així mateix, la firma alemanya també ha pogut confirmar el llançament de les versions cent per cent elèctriques dels vehicles industrials/comercials Combo, Combo Existence i Zafira .

Opel lanzará 8 coches electrificados en 2 años: entre ellos, los nuevos Mokka X y Astra

Opel Corsa-e i Grandland X Hybrid4

Una altra de les grans sorpreses a la nova gamma electrificada d’Opel s’inclourà dins de l’oferta de la nova generació del compacta Astra. Referent a això, l’empresa alemanya ha pogut avançar que serà una variant «electrificada», de manera que la nova generació del compacte tindrà, amb tota probabilitat, una versió híbrida (de moment, no hi ha dades oficials específics i confirmats sobre com serà aquesta versió «electrificada» del nou Astra).

« Aquesta cartera de productes ens col·locarà en una excel·lent posició per complir els ambiciosos objectius d’emissions futures a Europa «, afegit Lohscheller .

La investigació i el perfeccionament de la tecnologia de pila d’hidrogen és una altra de les accions que es duran a terme de forma especial en el Centre de Competència que té la companyia a la seva seu de Rüsselsheim (Alemanya).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments