Un conductor circula gairebé 1 km per unes vies del tren amb el seu cotxe a Sevilla

Emergències de Sevilla i la Policia Local de la capital andalusa han informat d’un fet si més no curiós: un conductor despistat va accedir per equivocació a les vies del tren de l’estació de tren de l’AVE , lloc pel qual va estar circulant 800 metres.

En un vídeo i en unes fotos es pot veure com vehicle està atrapat entre les pròpies vies del tren i una de les andanes . El conductor que havia protagonitzat aquest badada va argumentar als agents policials que no coneixia bé la zona , es va despistar i va accedir per equivocació a una sortida errònia que el va portar finalment a un camí de servei que donava lloc a les vies de tren de l’Estació de l’AVE .

Segons informa la Policia Local de Sevilla , aquest incident no ha ocasionat cap accident i l’únic que ha provocat ha estat el tancament de la via afectada per la qual va circular per equivocació aquest conductor, un home de 70 anys d’edat que no va patir cap tipus de dany físic . De la mateixa manera, no es produït cap tipus d’alteració ni tall en el servei ferroviari .

Al lloc dels fets, van acudir agents de la Policia Local i van poder constatar que el vehicle es trobava atrapat amb dues rodes sobre la via i les altres dues sobre l’andana ( el nombre 12 de l’Estació de Santa Justa).

A causa de l’estretor del lloc on el vehicle s’ha quedat atrapat, la Policia Local ha confirmat que per poder retirar s’haurà de recórrer a una grua especial , ja que per dimensions, les grues convencionals no poden entrar a aquest lloc.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments