Un RallyRACC complicat per Bulacia al WRC2

Bulacia afrontava el RallyRACC Catalunya – Costa Daurada 2019 amb l’objectiu de finalitzar el més amunt possible dins de la categoria WRC 2. Durant els sis trams de divendres sobre terra, el pilot bolivià va estar sempre dins el TOP 10 finalitzant el dia en la desena posició de la general.

En comptar amb menys quilòmetres d’experiència sobre asfalt, a Bulacia li va ser bastant complicat igualar el ritme dels pilots punters dins de la categoria. Tot i així, va poder mantenir un ritme constant i no cometre errors.

Malgrat les condicions desfavorables per la seva experiencia, va pujar una posició en la general en aprofitar els múltiples errors de seus rivals dins de la categoria. Tot aquest esforç no va servir de res ja que no poder sortir a la última  jornada de diumenge ja que un problema de motor va fer que no pogués arrencar el cotxe per sortir a disputar els quatre últims trams de la prova.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments