WEC – 31 cotxes a les 4 Hores de Xangai

La tercera prova del Campionat Mundial de Resistència 2019/20 de la FIA se celebrarà a la Xina, amb una llista d’inscrits de 31 cotxes. La prova tindrà lloc al famós Circuit Mundial de Xangai, als afores de la ciutat més gran de la Xina.

La graella de les 4 Hores de Xangai comptarà amb 87 pilots i 21 equips que representaran a 24 països diferents, inclòs el país on es disputa la prova, la Xina.

La classe LMP1 comptarà amb 5 competidors amb dos cotxes de Toyota Gazoo Racing, un Rise up R13-Gibson i dos cotxes més del Team LNT Ginettas preparats per AER.

Després de dues carreres, Toyota lidera actualment la classificació entre els LMP1, però amb el temps impredictible de Xangai, juntament amb el Handicap que entra en joc per als Toyota, la ronda xinesa de WEC pot donar-nos moltes sorpreses.

LMGTE Pro tornarà a veure una baralla a tres bandes entre Ferrari, el guanyador de la primera ronda, Porsche, i el guanyador a Fuji, Aston Martin Racing.

Aston Martin Racing se li dona bé la Xina, la marca britànica ha guanyat tres de les set curses disputades allí (2012/13/18) mentre que Porsche ha obtingut dues victòries en 2014 i 2015. Les carreres de 2016 i 2017 han estat guanyades per Ford.

Tornaran a triomfar Aston Martin o Porsche a Xangai, o Ferrari aconseguirà la seva primera victòria en terreny xinès?

En LMP2, Jackie Chan DC Racing voldrà repetir la seva actuació de Fuji, on van aconseguir un podi.

L’expilot de Fórmula 1 i DTM Paul Di Resta tornarà a tindre la responsabilitat de pilotar al WEC amb United Autosports el cotxe Oreca 07 Gibson. Oliver Jarvis va substituir a Di Resta al Japó a causa del seu accident a la cursa del DTM.

En LMGTE Am hi haurà una gran llista amb un total de 12 inscrits – la més gran que mai s’hagi vist fora de les 24 Hores de Le Mans.

Les 4 Hores de Xangai s’iniciaran el diumenge 10 de novembre, previament es realitazaran les proves de classificació el 8 i 9 de novembre. El WEC torna a la Xina per vuitena vegada consecutiva.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments