WRC: El moviment de Tänak revoluciona el mercat de pilots

En els dies previs al RallyRACC Catalunya saltava la notícia: Ott Tänak decidia fer un canvi d’aires i pilotar per a Hyundai al 2020. Encara que de moment no és oficial, la possibilitat que aquest fet es materialitzi trencat totes les quinieles. Encara que a Toyota es preveía alguns canvis de cara al 2020, l’estonià semblava l’únic amb el lloc assegurat.

Ara, amb aquest moviment inesperat -motiu pel que sembla per les discrepàncies entre Tänak i Tommi Mäkinen- obre la porta a altres canvis per l’efecte dominó que ens podrien deixar un àlbum de cromos molt diferent al de est a campanya . Si finalment el nou campió del món recala a l’equip dcoreà, Neuville perdria la seva condició de número u. Un paper d’equip que el belga podria no estar disposat a assumir.

Al seu torn, aquesta més que probable sortida -anunciada ja per mitjans d’important pes en el WRC- deixaria una vacant molt interessant en un dels Yaris WRC. Sense Tänak, l’equip que dirigeix ​​ Tommi Mäkinen es veuria obligat a buscar una nova punta de llança per al seu programa. A més, al Catalunya corria el rumor d’un equip satèl·lit amb Katsuta i Rovanpëra com a pilots.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments