CUPRA Ateca Versió restringida: 1.999 unitats en venda

El CUPRA Ateca Restricted Version és una versió especial que recull tota l’esportivitat que vol plasmar la jove marca espanyola. Ja mostrat en el passat saló de Ginebra , aquest cotxe disposa d’una gran quantitat de detalls exclusiud, però només uns pocs afortunats podran tenir-lo en el seu garatge.

A l’exclusiu color de carrosseria Gris grafè, cal sumar, a més, una sèrie d’elements amb funció aerodinàmica, acabats en fibra de carboni, així com diferents insercions en to Copper (coure).

D’aquesta manera, la versió especial Restricted Version inclou un aleró posterior a manera d’extensió de la carrosseria, a més de les carcasses dels retrovisors exteriors, els dos elements, fabricats en aquest subject materials artesanal.

També disposa d’unes llandes d’aliatge de 20 polzades, amb un disseny de nova factura i pintades en els colors negre i coure. El tot camí , a més, gaudeix d’uns frens d’altes prestacions, que signa Brembo.

En l’habitacle, el CUPRA Ateca Restricted Version manté l’elegància i els tocs ‘racing’, començant per uns seients davanters de tipus baquet, acabats en teixit Alcántara de color Blau Petrol, el mateix subject materials utilitzat en la fila del darrere i en la motllura interior de les portes.

Les sortides d’aire i la consola central compten amb marcs en to negre, mentre que els botons del climatitzador disposen d’insercions en fibra de carboni, amb detalls en el to coure esmentat anteriorment.

Aquesta tirada especial també incorpora de sèrie unes estoretes exclusives, d’acord amb la unitat limitada que les incorpora.

El sostre panoràmic elèctric i el sistema d’àudio de la marca Beats, compost per nou altaveus i un subwoofer, també són elements que vénen de fàbrica en aquest Restricted Version.

El motor associat a aquest exclusiu Ateca no podia ser un altre que el potent bloc de gasolina 2.0 TSI, turboalimentat, que cubica 2,0 litres de cilindrada i lliurament 300 CV de potència, així com 400 Nm de parell màxim.

la mecànica s’acobla, en tot cas, a la transmissió automàtica de doble embragatge DSG, de set velocitats, a més de a la tracció full 4Drive.

Així mateix, de les 1. 999 unitats fabricades per a tot el món, únicament 350 es vendran a Espanya, però només 50 d’elles comptaran amb el sistema de catch away de titani, proporcionat per Akrapovic. Aquest element, a més de dotar el vehicle d’un so més esportiu i passional, permet reduir el pes del conjunt en gairebé 7 quilos.

El CUPRA Ateca Restricted Version ja es pot reservar a través de la plataforma on -line que ha posat en marxa el fabricant. Has de tenir en compte que, les 20 primeres persones que facin la reserva, tindran l’oportunitat de recollir la seva unitat en les instal·lacions de la marca, situada a Martorell, Barcelona, ​​on se’ls donarà l’oportunitat de viure una experiència irrepetible.

No s’ha revelat el preu del cotxe, però perquè et facis una belief, la tarifa de partida del CUPRA Ateca estàndard se situa en 45. 550 euros.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments