F1: Els comptes perquè Lewis Hamilton sigui campió als EUA

Sembla que Lewis Hamilton guanyarà el seu sisè títol a Austin al GP dels Estats Units. El pilot britànic pot posar el xampany a refrescar ja que les probabilitats de coronar-se a territori americà són molt elevades.

Només Valtteri Bottas seria capaç d’evitar que Hamilton tingui el títol i, per això, ha de guanyar i esperar que Hamilton sigui pitjor que el vuitè. Si Bottas no guanya, Hamilton serà automàticament campió. Els comptes són molt senzills i mostren el gairebé inevitable títol de Hamilton. Aquest sisè títol convertirà Hamilton en el segon pilot més gran de la F1, just per darrere de Michael Schumacher.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments