F1: Sebastian Vettel: «Lewis Hamilton és un dels millors de sempre»

Sebastian Vettel va elogiar a Lewis Hamilton. El pilot de Ferrari no va tenir cap problema en assenyalar el britànic com un dels millors de la F1 i que només Michael Schumacher es pot situar per sobre de Hamilton:

«Com podem pensar diferent? Per a mi, per descomptat, és absolutament un dels millors. «Ha estat molt de temps en aquest esport i és un dels pilots més exitós. Després de Michael, crec que és correcte tenir el seu nom como un dels millors, tot i que òbviament aquestes valoracions són personals.

«La Fórmula 1 ha canviat, hi ha moltes més curses i per tant tenim l’oportunitat de guanyar més que en el passat, per la qual cosa crec que no és correcte comparar els èxits, per citar noms com  Ascari o Fangio. Cada pilot ha de ser jutjat al seu temps i Lewis és, sens dubte, un gran professional que va destacar entre tots els de la seva generació. ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments