MINI Countryman 2020, noves fotos espia

La renovació del model arribarà a mitjans de 2020, amb alguns canvis a nivell visible.

Et mostrem noves imatges d’un prototip de proves de la nova generació del MINI Countryman 2020. El model britànic segueix mostrant un camuflatge a la part frontal, també camufla tota la zona de la porta i del para-xocs posterior.

A la part davantera, les noves òptiques principals de tipus LED, amb els llums de conducció diürna integrades, semblen el canvi més significatiu. Tens més informació sobre el model sota de la galeria de fotos.

El prototip de proves del renovat MINI Countryman 2020 ha estat caçat rodant en carretera oberta, motiu pel qual podem mostrar aquestes primeres fotos espia , en què es deixa veure amb camuflatge, tant en la part davantera com en la saga.

El motiu és clar, ja que, a nivell estètic, seran les zones en què aquest restyling de la segona generació del compacte es va a beneficiar de lleugers canvis.

Per una banda, el frontal sembla que disposarà d’un para-xocs revisat, mentre que les òptiques principals ja haurien d’oferir la tecnologia de tipus LED adaptativa.

A la part del darrere, hem descobert una sorpresa, ja que, si et fixes en els pilots, integren el disseny de la bandera Union Jack, cosa que ja incorporen, com a opció, els MINI de 3 i 5 portes, així com el Cabrio, des que arribés el seu rentat de cara a 2018.

A més, s’espera que el nou Countryman ofereixi una varietat de colors de carrosseria més àmplia, així com dissenys de llantes d’aliatge de nova factura.

En l’apartat mecànic, a priori, no s’esperen canvis, de manera que es mantindrien els motors d’entre 102 i 306 CV, el primer pertanyent a la versió d’accés One i, el segon, en el cas de la versió més esportiva, coneguda com John Cooper Works.

Per a la variant híbrida endollable MINI Cooper ES Countryman All4 , tampoc s’esperen grans canvis, ja que aquest mateix any va estrenar una bateria de 10 kWh de capacitat, allargant l’autonomia en manera ‘zero emissions’ fins als 57 quilòmetres.

El saló de París 2020 podria ser el lloc triat per a presentar aquesta renovació del compacte. Estarem pendents de les informacions que vagin arribant fins llavors.

Fotos: Automedia

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments