Red Bull mantindrà als seus quatre pilots però no revela les parelles

El passat mes, el conseller de Red Bull, Helmut Marko, va dir que anunciarien quin pilot acompanyarà Verstappen en l’alineació de l’equip després del GP de Mèxic.

No obstant això aquesta data ja ha passat, i Marko ha admès que es va confondre perquè no va caure en el compte que la carrera mexicana havia canviat el seu lloc en el calendari per la dels Estats Units.

«Va ser un error dir això», va confessar Marko . «Tenia al cap que la cursa de Mèxic anava després de la dels Estats Units, però és al revés».

«De tota manera, hem confirmat que els tres pilots seguiran en els nostres equips. La situació de Max està clara, i ja no tenim pressa a anunciar aviat qui estarà en cada equip «.

El preferit per a ser company de Verstappen és Alex Albon, que ha complert amb escreix des que li van ascendir al GP de Bèlgica.

De fet Albon ha sumat més que l’holandès des que comparteixen equip, i Marko reconeix que el seu rendiment li fa un candidat ideal.

Quan se li va preguntar si Verstappen demana un company ràpid, Marko va dir: «Ell és un gran pilot i no té problemes a tenir a un altre pilot molt bo al seu costat. Però des de Suzuka, Albon ha mostrat ser tan ràpid com Max «.

Marko va reiterar que Red Bull no buscarà pilots fora de les seves dos estructures, de manera que Daniil Kvyat i Pierre Gasly es quedarien a Toro Rosso (Alpha Tauri al 2020).

Això desmentiria els rumors sorgits sobre que Red Bull fitxaria s Nico Hulkenberg .

«Està sol entre els tres, sempre ho hem dit. Tenen contracte amb Red Bull, així que només cal decidir qui anirà a cada equip «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments