F1: Max Verstappen acusa a Lewis Hamilton i Sebastian Vettel de desprestigi

Després del GP de Mèxic, Lewis Hamilton i Sebastian Vettel van comentar els incidents de la primera volta en què Max Verstappen estava involucrar. Hamilton va dir que tendeix a donar més espai a Verstappen sobre altres pilots per evitar problemes, cosa que va corroborar Vettel.

Verstappen no estava satisfet amb les acusacions i els ha acusat de falta de respecte:

«Vist el que ha passat a ls revolts 1 i 2 a Mèxic, no crec que hagi passat res.  Crec que sempre sóc un pilot dur però just, i no crec que això sigui correcte. Però és fàcil burlar-se d’algú. Crec que va ser una falta de respecte i prefereixo lluitar a la pista que és el que m’agrada fer ”.

«Sempre és positiu quan parlen de mi, perquè vol dir que sóc al davant. Per descomptat, m’agrada lluitar molt, però a la vora. Vull lluitar contra ells, perquè per això som aquí. Som conductors, estem a la Fórmula 1, així que crec que som els millors. Lluitem per les victòries i és per això del que visc.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments