F1: Ricciardo presenta disseny especial de casc en honor als Longhorns

Daniel Ricciardo , que tradicionalment ha utilitzat l’esdeveniment d’Austin per portar un casc de temàtica americana, va presentar el seu nou disseny en pista el dijous, on imita un casc de futbol americà, amb el logotip de l’equip de la Universitat de Texas a Austin, Longhorns, en ambdós costats.

Explicant la decisió de retre homenatge als Longhorns, Ricciardo va dir: «el significat d’això és: M’encanta Austin. el primer any que vam visitar aquí em vaig enamorar del lloc, la gent i l’ambient; ‘parlen el meu idioma! «.

» l’any passat, finalment vaig anar a un partit dels Texas Longhorns i va ser una experiència increïble, així que vaig pensar que aquest any em trauria el barret davant d’ells.

«Normalment intento fer alguna cosa amb el tema de Austin i vaig pensar que els Longhorns eren genials per fer un casc de futbol; és molt especial i m’agradaria mostrar-li una mica d’amor a la ciutat».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments