F1: Vettel qüestiona la visió amb els miralls actuals de la F1

Hamilton va sortir bé des de la segona fila de la graella en Mèxic i va buscar avançar a Vettel , però va haver d’aixecar per evitar colpejar al Ferrari evitant el que, segons ell, hauria estat una «gran col·lisió».

Vettel, que va acabar la carrera segon darrera  de Hamilton després que el britànic parés abans i li guanyés la posició per estratègia, va dir que el seu rival estava en un punt cec durant la sortida.

«Crec que el punt cec és una cosa tan antiga com la invenció dels miralls, així que no estic segur que puguem fer molt al respecte «, va explicar Vettel.

«La majoria de les vegades surt bé, però d’altres no. Crec que tots tractem de fer-ho el millo or possible. Sabem que no podem guanyar la cursa al primer revolt, però podem perdre-la». «No crec que s’hi pugui fer molt al respecte «.

Parlant específicament sobre l’incident amb Hamilton, Vettel va afegir: «No el vaig veure. Després de la cursa el vaig veure i va preguntar, però jo no tenia intenció de arraconar-lo ni res «.

«Òbviament, tan aviat com el vaig veure, vaig intentar aprofitar el rebuf de Charles i vaig mirar els retrovisors a la dreta i a l’esquerra i llavors vaig veure a Lewis i després, ja saps, vaig intentar anar a la dreta. Però abans d’aquest punt no el vaig veure «.

«Veiem bastant bé en els miralls, però òbviament encara hi ha un angle que no es pot veure».

Hamilton i Vettel van fer broma sobre el seu duel, i el de Mercedes va dir amb sinceritat que el rendiment del seu rival en els últims grans premis és bo per a la Fórmula 1 i els aficionats.

«Seb ha estat pilotant molt bé recentment, així que és bo veure’l allà dalt, anant tan bé», va declarar Hamilton .

«Òbviament volem tenir carreres roda a roda, més junts, però desgraciadament en algunes d’aquestes pistes no pots apropar-te massa».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments