Alfa Romeo Giulia 2022: primer render

D’aquí a molt poc, coneixerem el restyling de l’Alfa Romeo Giulia. Aquest render de Kostur Aleksandr, s’imagina la nova generació de la berlina italiana.

A l’hora de crear el vehicle virtual, el dissenyador ucraïnès ha tingut clar que el cotxe havia d’incrementar aquest estil esportiu  de la marca transalpina, per diferenciar-se encara més dels rivals alemanys.

El resultat és un cotxe molt passional, amb aspecte de coupé, més proper fins i tot a un BMW Sèrie 4 Gran Coupé o a un Audi A5 Sportback, que a un BMW Sèrie 3 o a un Audi A4.

Entre els punts estètics més destacats del cotxe, hem enunciar el capó bombat, les marcades línies laterals, les grans llantes d’aliatge, l’alta línia de cintura i uns fars i pilots molt estilitzats.

Certament, la vista posterior és menys esportiva, sobretot pel disseny de la tapa del maleter, però la doble sortida de find away triangular i el difusor conserven aquesta fesomia ‘racing’. Segur que, a alguns, la saga recorda lleugerament a la dels Alfa Romeo 156 i 166-

L’Alfa Romeo Giulia és una de les poques berlines capaces de plantar cara als contrincants alemanys. No en va, ofereix un tacte esportiu magnífic, a través de l’adjustment dinàmic de la conducció Alfa DNA i una direcció molt directa. A més, la força mecànica es canalitza a tren posterior, excepte en les versions amb tracció total.

Actualment, la berlina italiana està a la venda des 27.625 euros. La variant topall de gamma, anomenada Quadrifoglio, s’impulsa amb un motor 2.9 V6, biturbo, amb 510 CV, una força de la natura impressionant … que ens encantaria tornar a veure en la pròxima entrega del cotxe.

Font: Kostur Aleksandr

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments