DTM: Berger i Wolff no hi ha reconciliació

Ha passat un any des que Mercedes es va retirar del DTM amb títols en les tres classificacions. I encara que l’antic soci, HWA, ha seguit fidel al DTM, el cap de Mercedes Motorsport, Toto Wolff, ja no veu molt de la llarga sèrie regular de l’equip de Stuttgart.

Quan l’austríac va voler anar a veure al seu compatriota present al DTM, Gerhard Berger, el cap de setmana previ al Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1.

«A la cursa de Lausitzring, li vaig enviar un SMS i li vaig preguntar: ‘Estàs al Tirol, anem a menjar alguna cosa? Li va contestar:» No, estic a Lusàcia, a casa i treballant pel DTM. Moltíssimes gràcies. No puc vindre».

Wolff admet que també se sent una mica culpable per això, ja que Berger, que va assumir la presidència de l’empresa paraigua de DTM, ITR d’Hans Werner Aufrecht, a principis de 2017, va rebre un cop dur al juliol de 2017 amb l’anunci de la retirada de Mercedes del campionat.

«Per descomptat que veig les dificultats amb què Gerhard està lluitant», diu Wolff. «També em veig d’alguna manera en deute amb ell, perquè al final tots vam recolzar al Gerhard  en aquesta aventura  i vam marxar l’any després. Cada vegada que el veig, ell també m’ho recorda.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments