DR3 2020: un SUV de 14.900 euros i etiqueta Eco

La firma italiana DR Motors, ven a Espanya aquest econòmic tot camí d’origen xinès.

La marca DR Motors és una empresa italiana que comercialitza un model d’origen xinès, a un preu bastant econòmic. És el cas del DR3 , un SUV que a Espanya es pot adquirir per només 14. 900 euros.

Per aquest preu, la firma posa al mercat un tot camí compacte de excel·lent disseny, amb un bon equipament de sèrie i un equipament de seguretat acord, en la qual s’inclouen elements com a assistent a l’arrencada en pendents, sistema de monitorització de pressió dels pneumàtics …

I el millor de tot, és que la mecànica pot funcionar indistintament amb gasolina o Gas liquat del petroli (GLP), de manera que obté el distintiu ambiental Eco de la DGT . Una etiqueta que, avui dia, t’aporta molts avantatges. Sobretot, en les grans ciutats.

Seguint amb el propulsor, hem d’indicar que es recorre a una mecànica atmosfèrica, de 1,5 litres de cilindrada, que lliura 106 CV de potència (98, quan funciona amb Gasoline) i un parell màxim de 135 Nm a 2. 750 rpm.

En termes de prestacions, arriba als 175 km/h, mentre que el consum mitjà de gasolina és de 7,7 litres cada 100 quilòmetres.

Interior

És cert que el disseny de l’habitacle pot no ser el més modern o atractiu del mercat, però apareixen alguns detalls interessants. Estem parlant, per exemple, d’un panell d’instrumentació, un sistema multimèdia amb pantalla tàctil, la funció MirrorLink, un tapisseria de tela i cuir, un sostre panoràmic.

Pel que fa a la personalització, s’ofereixen set colors exteriors, la possibilitat d’incloure llantes d’aliatge de 18 polzades (les de sèrie són de 17) i una combinació bicolor per a la carrosseria.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments